Thorey Kristin Torisdottir

om mig

Psykolog & Coach

Depression, angst & stress er det jeg har beskæftiget mig mest med i terapien. Desuden har jeg arbejdet med  problemer i parforhold, dårligt selvværd, spiseforstyrrelser, kronisk smerte, sorgproces, familieproblemer, sociale relationer samt seksuelt misbrug. Hvis du ikke finder din problemstilling her, er du velkommen til at sende mig forespørgsel om emnet. Jeg arbejder ud fra en kognitiv tilgang, så der er store chancer for at jeg vil kunne hjælpe dig.

Endvidere har jeg stor interesse for personlighed og har derfor forsket i emnet. Det viser sig, at bestemte personligheder er mere tilbøjelige for at udvikle angst, depression og stress. Desuden er det ikke alle behandlinger der virker på alle mennesker. Jeg vil derfor tage udgangspunkt i dig og hvordan du er som person i forhold til behandling, da vi er alle er forskellige.

Jeg har desuden arbejdet meget med kliniske problemstillinger som kan opstå på arbejde. Da jeg
tog kandidaten i klinisk psykologi voksede mit fokus på arbejdspladsen, da stress bliver mere almindeligt i vores moderne samfund. Det er vigtigt, at man som enkelt person søger hjælp og støtte, når man føler, at arbejdsbyrden bliver overvældende.

Jeg håber, at du kan drage fordel af min erfaring, interesse & uddannelse.

TILMELD DIG NYHEDSBREVET HER (GRATIS)