Sind & krop er forbundet

Derfor sørg for begge dele


Om Kristin Thorisdottir

Depression, angst og stress er de mest almindelige problemer, hun arbejder med i terapi.
Desuden arbejder hun deltid for kommunen. Der er hendes fokus på at hjælpe enkeltpersoner med autisme, downs og andre genetiske lidelser at forbedre deres livskvalitet. Det inkluderer terapisessioner med det formål at reducere stress, depression eller angst som eksempel.
Derudover arbejder hun med, problemer i forhold, dårlig selvtillid, spiseforstyrrelser, kronisk smerte, sorgproces, familieproblemer, sociale forhold og seksuelt misbrug.
Hvis du ikke finder dit problem her, er du velkommen til at sende hende en forespørgsel om emnet.
Som psykolog & coach arbejder hun ud fra en kognitiv tilgang, så der er store chancer for, at hun kan hjælpe dig.
Desuden har hun en stor interesse for personlighed og har derfor undersøgt emnet. Det viser sig, at nogle mennesker er mere sårbare end andre at udvikle angst, depression eller stress.
Derudover er mennesker forskellige og derfor tager hun og udgangspunkt i dig som person i forhold til at finde den rette terapi form.
Hendes fokus på arbejdspladsen har også vokset, efterhånden som stress blev mere almindeligt i dette moderne samfund.
Kristin har arbejdet med personer, der har oplevet tegn på udbrændthed eller arbejdsstress. Det er vigtigt, at du søger hjælp og støtte, når du føler, at arbejdsbyrden bliver overvældende. Langvarig stress kan føre til depression og angst, hvis de ikke behandles.
Jeg håber, du kan drage fordel af Kristins erfaring, interesse og uddannelse som psykolog, & coach.
Alle henvendelser er fortrolige.
Holding a lecture