Coaching

Sundheds Coaching

Sundheds Coaching er for dig, der ønsker at forbedre din sundhed ved at f.eks:

- Tabe dig

- Holde op med at ryge -

Komme af med sukkerafhængighed -

Udvikle sundere spisevaner -

Komme i gang med motion -

Bygge dig up efter sygdom.

De fleste af mine klienter har ønsket at tabe sig, men har ikke været i stand til at lykkes med det på grund af stress, mentale blokeringer eller fordi de ikke ved, hvor eller hvordan den bedste måde er at begynde på.

Sukkerafhængighed, overvægt, manglende motivation, dårligt selvværd og graviditetsvægt har været de mest almindelige områder jeg har beskæftiget mig med.

Mange som kommer til mig har udviklet lidt depression pga. af det har givet op på sine mål. Du kan godt nå dit mål, nogen gang har man bare brug for lidt vejledning og støtte. 

Mit job er at fastsætte realistiske mål i samarbejde med dig og lægge en plan for, hvordan du opnår dem. De vigtige faktorer for at nå et mål er, at være opmærksom på de mentale blokeringer og hvordan man kan overvinde dem samt vurdere den aktuelle
adfærd. Desuden giver jeg dig en god start, med ugentlige sessioner.Disse ugentlige sessioner omfatter opnåelige hjemmeopgaver for at fremme adfærdsændring.

En session er ca. 50 minutter, ugentlig session anbefales i begyndelsen. Nogle klienter er ofte i stand til at nå deres mål efter 4 sessioner og er derefter klar til at fortsætte på egen hånd.

Coaching / Business Coaching

Coaching er for dig der ønsker at opnå et mål (ofte personligt) og har brug for hjælp til at
komme i gang. Mine tidligere klienter har haft mål som:
  - Bryde social isolation
  - Afslutte bachelor / kandidatopgave
  - Finde ud af hvad de vil arbejde med / studere
  - Skrive en bog
  - Opstart af eget virksomhed

Coaching er perfekt til at bryde dårlige vaner og komme i gang med at opnå dine mål.
 
En session er ca. 50 minutter, ugentlig session anbefales i begyndelsen. Enkelte klienter er ofte i stand til at nå deres mål efter 4 sessioner og er derefter klar til at fortsætte terapien på egen hånd.

Psykolog sidder og snakker med en i coaching

TILMELD DIG NYHEDSBREVET HER (GRATIS)